Bitumen daken

Bitumen dakbedekking wordt vaak gebruikt. Het wordt ook wel ‘dakleer’ genoemd. Dit materiaal is een mooie optie voor het bedekken van uw garage, serre, schuur, of ander hellend- of plat dak. Waarom is dit materiaal zo goed geschikt? Het is over andere, eerder aangebrachte, dakbedekking heen te leggen. Hierdoor is het niet altijd nodig de oude dakbedekking eerst weg te laten halen. Bitumen dakbedekking brengt nog andere voordelen. Het is duurzaam, waterdicht en goedkoop!

Nog meer gemak?

U kunt erop rekenen dat onze ervaren dakdekkers uw dak weer op en top maken! Wist u echter ook dat wij kunnen helpen met onderhoud, reparaties en renovatie? Wij hebben opties voor een compleet dakwerk pakket op maat. Zelfs het beste dak kan slijtage ondervinden. Op onze andere pagina’s leest u hier meer over. Door het regelmatig bijhouden van uw daken voorkomt u problemen en onverwachte kosten. Wilt u hier rustig eens wat meer over horen? Wij beantwoorden graag uw vragen!

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht