Bitumen daken

Bitumen dakbedekking wordt vaak gebruikt. Het wordt ook wel ‘dakleer’ genoemd. Dit materiaal is een mooie optie voor het bedekken van uw garage, serre, schuur, of ander hellend- of plat dak.

Lees meer

Dakpannen daken

Met behulp van een dakpannen dak kunt u de uitstraling van uw woning snel veranderen. Wist u dat dakpannen daken nog steeds het meest voorkomend soort dakbedekking in Nederland zijn?

Lees meer

EPDM daken *NIEUW*

EPDM helpt de levensduur van uw dak te verlengen tot wel 50 jaar! Deze nieuwe ontwikkeling is speciaal voor platte daken. De prijs maakt deze ontwikkeling erg populair. Ook toepasbaar op bestaande daken.

Lees meer

Exclusieve daken

Wilt u iets anders? Iets speciaals? Onze dakdekkers houden van een uitdaging. Bewapend met een ruim arsenaal aan materialen en moderne dakdek technieken is alles mogelijk.

Lees meer

Leien daken

Leien worden wereldwijd al eeuwen gebruikt als dakbedekking. Hoewel er veel varianten zijn worden natuurleien het meeste gebruikt. Ook kunstleien zijn erg populair, deze gaan namelijk lang mee.

Lees meer

Shingles daken

Shingles worden steeds populairder in Nederland. Ze zijn eenvoudig te leggen, gaan lang mee, en het eindresultaat is mooi en modern. Deze manier van dakdekken komt uit Amerika.

Lees meer

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Direct antwoord op uw vraag?

Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht