Dakgoten

Dakgoten zijn belangrijk om het water dat op uw huis valt af te voeren. Door de dakgoten loopt het rechtstreeks de grond in. Als deze verstopt zitten kan het water nergens heen. In deze gevallen kan uw huis of bedrijfspand schade oplopen. De ophopingen van water kunnen zorgen voor lekkage’s of zelfs overstromingen! Zo kan water achter uw buitenmuur bijvoorbeeld ook zorgen voor schimmels en houtrot. Dit resulteert op den duur zelfs in nog meer schade.

Problemen voorkomen

Simpele dingen als vuil, bladeren, takjes en zand kunnen verzamelen in uw dakgoot. Soms zelfs vogelnestjes! Door de dakgoot zelf goed schoon te houden voorkomt u al veel problemen. Toch kan het gebeuren dat uw dakgoot dusdanig verstopt zit dat het u zelf niet lukt. In dat geval helpen wij u graag met de vervanging daarvan. Hierbij bieden wij een passende vervanging die gaat bij de stijl van uw huis of bedrijfspand. Vervolgens geven wij u graag extra advies om problemen in de toekomst te voorkomen.

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht