Dakisolatie

U houdt uw huis warmer met de juiste dakisolatie. Wist u dat gemiddeld zo’n 25 tot 30% van de warmte verdwijnt via het dak? Dit komt omdat warme lucht stijgt! Het goed isoleren zorgt er niet alleen voor dat u er warmpjes bij zit. In de zomer houdt de isolatie de hitte buiten. U geniet het hele jaar rond van een fijne temperatuur, en uw energierekening zal u ook bedanken!

Welk soort isolatie past bij u?

Het kan overweldigend zijn, de brede keuze aan isolatie materialen. Onze experts beantwoorden graag uw vragen. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een geluidswerend materiaal, dan is glaswol een goede en goedkope oplossing. Heeft u echter veel kleine gaatjes en hoekjes? Dan kunt u beter gebruik maken van PUR-schuim. Dit flexibele materiaal weet zich overal tussen te krijgen! Ook grote bedrijfspanden kunnen wij snel voorzien van isolatie door middel van bijvoorbeeld isolatieplaten. Wat uw situatie ook is, wij helpen graag met uw keuze!

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht