Dakkapellen

Heeft u liever wat meer ruimte of licht in die donkere ruimtes? Een dakkapel is niet alleen een prachtige oplossing, maar verhoogt ook de waarde van uw huis! Een dakkapel is simpelweg een aanbouw die op uw dak wordt aangebouwd. Wat gaat u doen met alle extra vierkante meters? Een mooi vensterbankzitje, of toch liever extra opslagruimte? Hoe dan ook zult u genieten van de extra luxe die de uitbouw u breng.

Wat is er mogelijk?

Dakkapellen kunnen worden gebouwd met verschillende materialen. U kunt kiezen voor een voordelige optie van hout, of een onderhoudsarme variant van kunststof of polyester. De verschillende materialen hebben elk hun voor- en nadelen, maar wij beantwoorden graag uw vragen en helpen de juiste keuze te maken.

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht