Daklekkage

Daken bieden ons een hand boven het hoofd. Of het nu gaat om hete zomers, koude winters of extreme regen in de herfst… Ze hebben het zwaar te verduren. Zelfs het beste dak kan hierdoor wel eens gaan lekken. De grote lekkages merkt u het snelst, maar ook de kleine zijn erg vervelend. Over de loop van tijd kunnen deze kleine lekkage’s waterschade veroorzaken aan uw huis of bedrijfspand in de vorm van schimmel of andere schade. Kortom, heeft u het idee dat u last heeft van een lekkage, kom dan snel in actie!

Geen paniek!

Of het nu gaat om een los zittende dakpan, of een scheur in uw dakbedekking, wij komen u snel te hulp. Onze spoedservice staat 24 uur per dag voor u klaar via . Wij zijn snel ter plekke en gaan opzoek naar het probleem. Afhankelijk van de oorzaak en hoe erg de schade is krijgt u van ons een advies. In de meeste gevallen hoeft dit geen complete renovatie te betekenen en is een reparatie voldoende. In alle gevallen krijgt u van ons eerst een reparatieplan. Hierin staat precies omschreven wat wij aanraden, en wat het u gaat kosten. Zo staat u nooit voor verrassingen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze spoedservice via 0182 – 244 050.

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht