Dakornamenten

Dakornamenten zijn er om gezien te worden, helaas kunnen onze Nederlandse weersomstandigheden de schoonheid van deze ornamenten flink op de proef stellen. Regen, hitte en vuil kunnen op den duur schade brengen en dat is uiteraard zonde! Door uw ornamenten goed te onderhouden houdt u er veel langer plezier van. Onze vakmannen kunnen u hier bij helpen. Met de juiste kennis en materiaal houden wij de uitstraling van uw dakornamenten in top conditie. Is het te laat en zijn uw ornamenten niet meer te redden? Wij kunnen deze ook altijd vervangen met nieuwe.

Tijd voor iets nieuws?

Onze ambachtsmannen weten raad met windvanen, balustrades, pionnen, ossenogen, schoorsteenkappen en nog veel meer. Als het tijd is om uw huidige dakornamenten te vervangen kunt u altijd iets vinden wat past bij de juiste uitstraling van uw woning. Heeft u vragen over deze luxe afwerking van huw woning, vraag het ons gerust!

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht