Dakpannen daken

Het dak van uw huis springt snel in het oog. Met behulp van een dakpannen dak kunt u daarom de uitstraling van uw woning snel veranderen. Wist u dat dakpannen daken nog steeds het meest voorkomend soort dakbedekking in Nederland zijn? Hier zijn verschillende redenen voor. Zoals we al zeiden doen ze veel voor de uitstraling van uw huis. Dit komt door de grote variatie in kleuren en afwerkingen. Verder zijn ze duurzaam, onbrandbaar en als er eens eentje kapot gaat is deze makkelijk te vervangen.

Wat kiest u?

Gaat u voor betonnen dakpannen, of toch liever voor geglazuurde of keramische pannen? Elk type heeft een onderscheid in kleuren en kwaliteit. Houdt er wel rekening mee dat in sommige gevallen de gemeente voorschriften heeft over de gewenste kleur(en)! Als het tijd is om de dakpannen te leggen hebben onze dakdekkers bij Goudsedakdekkers ruime ervaring. Zo houden zij ook zorgvuldig rekening met onderbrekingen als schoorstenen of ramen. Heeft u nog vragen over het aanleggen van een dakpannen dak dan beantwoorden wij deze graag!

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht