Dakreiniging

Net zoals de rest van uw huis, moet ook het dak schoon worden gehouden. Niet alleen omdat het er mooier uitziet, maar ook omdat het dak hierdoor langer goed blijft. Wist u bijvoorbeeld dat vuil op den duur schade kan veroorzaken? Zo kan er bijvoorbeeld een scheur in uw dakbedekking ontstaan die door wisselende temperaturen gaat uitzetten en kan leiden tot lekkage. Dakreiniging is daarom een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand.

Impregneren na de dakreiniging

Heeft u uw dak laten reinigingen, dan raden onze ervaren dakdekkers ook aan het dak te laten impregneren. Hiermee wordt een extra beschermlaag aangebracht waardoor er minder lucht door het dak gaat en het vuil- en vochtafstotend wordt. Hiermee hoeft u minder regelmatig uw dak te laten reinigen en verhoogt u ook nog eens de levensduur. U bespaart dus op twee fronten. Wilt u meer weten? Wij beantwoorden u vragen graag!

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht