Dakrenovatie

In de meeste gevallen hopen wij u te kunnen helpen met een simpele reparatie. Toch is soms een dakrenovatie de enige oplossing. Heeft u bijvoorbeeld vochtplekken op het plafond? Of treft u ergens lekkage aan? Het kan erg ingrijpend lijken om hiervoor het hele dak te renoveren, maar vaak ligt hier een groter probleem aan ten grondslag. Zelfs als dit probleem met een reparatie zou kunnen worden verholpen is de kans dan groot dat nieuwe problemen de kop op doen. Het dak blijft namelijk een van de meest kwetsbare gedeeltes van uw woning. Onze dakbedekkers lossen met een gehele dakrenovatie het probleem in één keer op. Wij staan met onze spoedservice 24 uur per dag voor u klaar. Neem contact op met onze spoedservice via 018 – 2244 050.

Een renovatie die bij u past

Als blijkt dat uw dak echt gerenoveerd moet worden bieden wij u verschillende keuzes. Wat het beste is hangt compleet af van uw specifieke situatie. Soms is de dakbedekking simpelweg versleten, maar het kan ook zijn dat de dakisolatie ook vervangen moet worden. Met de juiste isolatie wordt warmteverlies voorkomen, wat uw energie rekening naar beneden brengt. In de ergste gevallen is de dakconstructie aangetast, bijvoorbeeld door vocht en schimmel. Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij vernieuwen de dakconstructie zodat u na deze ingrijpende klus weer lang profijt heeft van een prachtig dak boven uw hoofd.

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht