Dakgoten

Dakgoten zijn belangrijk om het water af te voeren. Door de dakgoten loopt het rechtstreeks de grond in. Als deze verstopt zitten kan het water nergens heen en instaat mogelijk schade.

Lees meer

Dakisolatie

U houdt uw huis warmer met de juiste dakisolatie. Wist u dat gemiddeld zo’n 25-30% van de warmte verdwijnt via het dak? Dit komt omdat warme lucht stijgt! Door te isoleren zit u er warmpjes bij.

Lees meer

Dakkapellen

Heeft u liever wat meer ruimte of licht in die donkere ruimtes? Een dakkapel is niet alleen een prachtige oplossing, maar verhoogt ook de waarde van uw huis! Wat gaat u doen met die extra meters?

Lees meer

Daklekkage

Daken bieden ons een hand boven het hoofd. Of het nu gaat om hete zomers, koude winters of extreme regen in de herfst. Ze hebben het zwaar te verduren.  Ook het beste dak kan dus eens lekken.

Lees meer

Dakornamenten

Dakornamenten zijn er om gezien te worden, helaas kunnen onze Nederlandse weersomstandigheden de schoonheid van deze ornamenten flink op de proef stellen. Goed onderhoud houdt ze lang mooi.

Lees meer

Dakreiniging

Net zoals de rest van uw huis, moet ook het dak schoon worden gehouden. Het ziet er mooier uit, maar hierdoor blijft uw dak ook langer goed. Wist u namelijk dat vuil op den duur schade kan veroorzaken?

Lees meer

Dakrenovatie

In de meeste gevallen hopen wij u te kunnen helpen met een simpele reparatie. Toch is soms een dakrenovatie de enige oplossing. Hiermee wordt ook toekomstige schade voorkomen.

Lees meer

Nokvorst

Nokvorsten? Dit zijn de dakpannen die helemaal bovenop uw dak liggen. Bij een zadeldak zijn het de dakpannen die de twee zijden van uw dak samenvoegen. Ze zijn een belangrijk onderdeel van uw dak.

Lees meer

Schoorsteen

Uw schoorsteen staat compleet bloot aan de weersinvloeden. Hij doorstaat wind en regen, koude en hete temperaturen. Over de loop van tijd kan dit uw schoorsteen doorlaatbaar maken.

Lees meer

Stormschade

Daken slijten, en dat doen ze een stuk sneller tijdens hevige stormen. Plotseling gaat het druppen. Dit kunt u het beste zo snel mogelijk laten repareren om verdere schade te voorkomen.

Lees meer

Vogelnesten

Vogels zijn prachtige dieren, maar ze kunnen soms problemen veroorzaken. Als ze hun nesten bouwen onder uw dakpannen of in uw dakgoten kan dit leiden tot verstoppingen of andere schade.

Lees meer

Zink- en koperwerk

Zink en koper hebben elk hun eigen kwaliteiten, maar wat ze overeenkomen is dat het duurzame materialen zijn. Ze bieden een bijzondere uitstraling en lange levensduur.

Lees meer

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Direct antwoord op uw vraag?

Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht