EPDM daken *NIEUW*

Een goed dak gaat met onderhoud gemakkelijk 15 jaar mee, maar met EPDM wordt dit verlengt tot wel 50 jaar! Deze nieuwe ontwikkeling is toepasbaar bij platte daken. De voordelige prijs, gecombineerd met de lange levensduur, hebben dit type dakbedekking al snel erg populair gemaakt. EPDM vraag bijna geen onderhoud en scheurt niet. Er kan overheen gelopen worden en het kan ook over een bestaande dakbedekking heen worden gelegd!

Hoe voordelig is het?

De prijs voor het leggen van een EPDM dak is afhankelijk van verschillende dingen. Zoals het oppervlakte van het dak, het type dak (en huidige bedekking) en het soort EPDM dat u kiest. Uiteraard bieden wij advies in deze keuze. Op basis van uw situatie maken wij een vrijblijvende offerte. Wij houden van duidelijke afspraken en zorgen dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Onze ervaren dakdekkers maken uw dak weer op en top! Wilt u hier rustig eens wat meer over horen? Wij beantwoorden graag uw vragen!

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht