Exclusieve daken

Wilt u iets anders? Iets speciaals? Onze dakdekkers houden van een uitdaging. Bewapend met een ruim arsenaal aan materialen en moderne dakdek technieken is alles mogelijk. Dakbedekking is een belangrijk deel van uw woning of bedrijfspand. Het biedt niet alleen bescherming, maar bepaald ook een groot deel van het uiterlijk van uw pand. Speciale dakbedekking is een exclusieve manier om die uitstraling naar uw wensen te maken.

Vakwerk op maat

Wij bieden een ruime keuze in materialen en kleuren, maar zullen ook onze professionele mening geven over de technische eisen en adviezen rondom uw dak. Zo zullen sommige materialen alleen geschikt zijn voor schuine daken en andere weer beter passen bij platte daken. Door deze combinatie kunt u er op rekenen dat uw dak er straks prachtig uitziet én zijn werk doet!

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht