Nokvorst

Wat zijn nokvorsten? Dit zijn de dakpannen die helemaal bovenop uw dak liggen. Bij een zadeldak zijn het de dakpannen die de twee zijden van uw dak samenvoegen. Hierdoor zijn ze een belangrijk onderdeel van uw dak. Als u last heeft van vochtplekken, dan is het mogelijk de nokvorsten die het probleem vormen. Dit komt omdat ze zijn bevestigd met cement, maar hoe stevig cement ook is kan het nog steeds slijten. Door natuurlijke invloeden zoals wind en regen. Hierdoor gaan de nokvorsten op den duur steeds meer vocht opnemen, en als dat in de winter bevriest kan het gaan scheuren. Dakpannen komen los te liggen en dit zorgt voor de lekkages, houtrot en schimmels. Heeft u het vermoeden dat uw nokvorsten wat aandacht nodig hebben, laat ons uw dak gratis inspecteren!

Repareren of vervangen?

Als het cement begint te verouderen is het tijd voor onderhoud. Wij zullen altijd proberen uw dak te repareren, maar als wij vermoeden dat problemen snel weer kunnen opkomen raden wij aan de nokvorsten te vervangen. het voordeel hiervan is wel dat nieuwe nokovrsten met moderne technieken worden bevestigt. Deze zullen dus langer meegaan dan uw huidige! Dankzij bijvoorbeeld Flexim dakmortel wordt de kans op lekkages aanzienlijk kleiner.

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht