Shingles daken

Shingles worden steeds populairder in Nederland. Ze zijn eenvoudig te leggen, gaan lang mee, en het eindresultaat is mooi en modern. Deze manier van dakdekken komt oorspronkelijk uit Amerika. Het gemak maakt ze makkelijker te plaatsen dan bijvoorbeeld dakpannen of bitumen. Wat betreft hoeken of de nok, deze worden met speciaal gevormde shingles gelegd zodat uw dak er netjes afgewerkt uitziet en goed waterdicht blijft. Wist u dat shingles ook een goed alternatief zijn voor leisteen? Zo zijn ze ook geschikt voor schuren, woningen, tuinhuizen en zelfs vakantiewoningen! Wel moet u er rekening mee houden dat daken met bepaalde hellingen mogelijk niet geschikt zijn voor shingles. Wij vertellen u hierover graag meer.

Andere materialen

Naast de standaard variant kunnen shingles ook gemaakt worden van bitumen. Deze zijn duurzaam en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Met dit type zijn er diverse kleuren en modellen om uit te kiezen. Als u twijfelt of shingles een goede keuze voor u zijn beantwoorden onze vakmannen graag uw vragen.

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht