Stormschade

Daken slijten, en dat doen ze een stuk sneller tijdens hevige stormen. Het ene moment zit u droog, het volgende gaat het druppen. Schade door stormen kunt u het beste zo snel mogelijk laten repareren om verdere schade te voorkomen. Gelukkig staan wij met onze spoedservice 24 uur per dag voor u klaar. Bent u een paar dakpannen kwijt, of is uw dakbedekking beschadigt? Op ons kunt u rekenen.

Snelle reparatie

Waarom is het zo belangrijk dat schade snel wordt gerepareerd? Hoe langer u het probleem laat liggen, hoe erger het wordt. Door vocht kan er bijvoorbeeld schimmel en rot vormen. Ook zal uw isolatie minder goed werken. Hierdoor gaan de stookkosten ook nog eens omhoog. Kortom; door missende dakpannen en loslatende dakbedekking snel aan te pakken bespaart u uzelf een boel zorgen. Is de boel eenmaal gerepareerd vertellen wij u graag meer over de onderhoudsmogelijkheden. Zo kunt u gemakkelijk toekomstige problemen voorkomen! Wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze spoedservice via 0182 – 244 050.

Vergoeding van de kosten

Over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Vaak wordt stormschade door uw verzekeraar vergoed. Daarbij regelen wij zelf met de verzekeraar het schadebedrag. U hoeft hier dus vrijwel niets voor te doen! Zo is uw huis of bedrijfspand binnen de kortste tijd weer in prima staat.

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht