Vogelnest

Vogels zijn prachtige dieren, maar ze kunnen soms problemen veroorzaken. Als ze hun nesten bouwen onder uw dakpannen of in uw dakgoten kan dit leiden tot verstoppingen of andere schade. Als de vogels nestelen nemen ze takjes en blaadjes mee. Deze kunnen gaan rotten of zorgen voor lekkages. Wij kunnen deze vogelnestjes op vriendelijke manier voor u verwijderen. Heeft u het vermoeden dat u een vogelnestje heeft? Wij raden aan hier zo snel mogelijk iets aan te doen, anders loopt u het risico dat de vogels over de loop van een tijd een steeds groter deel van uw dak gaan innemen. Hierdoor zou de schade hoog kunnen oplopen.

Nieuwe nesten voorkomen

Belangrijk bij het verwijderen is zorgen dat de vogels niet terug komen. Als ze blijven nestelen blijft u het probleem houden. Door bijvoorbeeld vogelwerende dakvoetprofielen te plaatsen kunnen de vogels  niet meer tussen uw dakpannen of in uw dakgoot komen en zoeken zij een meer geschikte plaats om hun nest te bouwen. Dit zorgt er ook voor dat vogels bijvoorbeeld geen isolatiemateriaal weg kunnen pikken, want hierdoor komt vocht makkelijker uw woning binnen. Hierdoor loopt u risico op schimmels, houtrot en vochtplekken op uw plafond. Wij helpen u graag uw dak schadevrij te houden.

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht