Zink- en koperwerk

Zink en koper hebben elk hun eigen kwaliteiten, maar wat ze overeenkomen is dat het duurzame materialen zijn. De bijzondere uitstraling en lange levensduur maakt ze al jaren gelieft voor dakgoten en andere dak gerelateerde afwerkingen. Ze vragen echter wel een zekere mate van vakmanschap, wat onze vakmannen u zeker kunnen leveren.

De verschillen

Zink is iets voordeliger dan koper. Het is verkrijgbaar in meerdere kleuren en structuren en vraagt weinig onderhoud. Koper, daarentegen, is iets duurder maar is makkelijker te bewerken. Daarom worden er veel unieke ontwerpen mee gemaakt.

Qua kleur wordt er van zink meestal een zachtgrijse variant gebruikt. Van koper ziet u vaak de geelrode variant. Beide zijn ze een prachtige verfraaiing van uw woning en geven een authentieke uitstraling. Heeft u vragen over deze materialen en de mogelijkheden die zij bieden? Onze vakmannen vertellen u er graag meer over!

Direct antwoord op uw vraag? Bel ons!

Over ons

Dakdekkers die bekend zijn met daken in al hun vormen en maten. Professionals met jarenlange ervaring in het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen. De scherpste prijs en tijdige oplevering. Dit hebben wij allemaal, maar is niet wat ons onderscheidt. Heldere afspraken en actief met onze klanten meedenken is wat ons sterk maakt. Van spoedreparatie, onderhoud tot nieuwbouw. Wij zijn van alle daken thuis.

Vraag een gratis offerte

Wij zijn hier om u te helpen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of heeft u interesse in een gratis dakinspectie? Bel ons of stuur ons een bericht. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht